Drukfeest

hét adres voor een gepersonaliseerd cadeau

Knuffiezz knuffeldoekje konijn

 terug naar pluche

Dit schattige knuffeldoekje is gemaakt van een super zachte stof. Eigenlijk zou je ook kunnen spreken van een knuffelDOEK, want het formaat is 33 x 33 cm. en dus lekker groot. Fijn om mee te knuffelen en te spelen.

We kunnen voor u een naam en/of geboortedatum op het knuffeldoekje drukken. Hieronder ziet u de lettertypes waaruit u kunt kiezen. Dit is ónze keuze, maar wellicht heeft u zelf een heel ander lettertype in gedachten. Geeft u deze dan aan ons door, dan kijken wij of we de naam in het door u gewenste lettertype kunnen drukken.

Prijs: € 14,95  (inclusief naam, exclusief eventuele verzendkosten)

Waarom bij Drukfeest bestellen?
        

 • Perfecte afwerking voor jarenlang plezier
  Wij werken alleen met kwaliteitsproducten en doen er alles aan om uw bestelling zorgvuldig en met zorg voor u in orde te maken.
 • Speciale wensen? Geef ze door!
  Wij proberen goed met u mee te denken en zo veel mogelijk aan uw wensen gehoor te geven. Zo ontstaat een persoonlijk (kraam)cadeau!
 • Uw bestelling is ook bij ons af te halen.
  Woont u in de buurt, dan is dat handig. Zo bespaart u weer op de verzendkosten. We spreken even een dag en tijdstip met u af en zorgen er dan voor dat de vormenstoof feestelijk ingepakt voor u klaar staat.
 • U krijgt een persoonlijke service.
  Wij hebben er bewust voor gekozen niet te werken met een webwinkel, maar met een website. U plaatst bij ons een bestelling en daarna is er eerst nog persoonlijk contact per mail. Zo kunnen we optimaal rekening houden met úw wensen!
 • Levertijd.
  Snel leverbaar. U moet rekenen op een levertijd van 1-2 werkdagen. Heeft u het cadeau sneller nodig? Neem dan eerst even telefonisch contact met ons op. We bespreken dan met u wat mogelijk is.

Bestellen? Vul dan het onderstaande bestelformulier in!

terug naar pluche