Drukfeest

hét adres voor een gepersonaliseerd cadeau

Geboortekaartje nr. 16-01E


Formaat 13 x 13 cm. enkel

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

voorkant van het geboortekaartje

achterkant van het geboortekaartje

2e optie achterkant


Teksten zijn uiteraard volledig aan te passen aan uw wens. Wilt u een ander lettertype? De kleur net even anders? Een andere indeling van de tekst op het kaartje? Een afbeelding op het kaartje op een andere plaats? Het is allemaal mogelijk. Als uw bestelling bij ons binnen is, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. U ontvangt van ons daarna altijd GRATIS een digitale drukproef. Pas als de digitale drukproef helemaal naar uw wens is en u keurt de drukproef goed, is de bestelling definitief.


Prijzen:


Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op een levertijd van 3-4 werkdagen, nadat u alle gegevens heeft doorgegeven (naam, geboortedatum e.d.) en de digitale drukproef heeft goedgekeurd.

Voor een levertijd van 1-2 werkdagen vragen wij een meerprijs van € 20,00 per bestelling.


Waarom bij Drukfeest bestellen?

 • U ontvangt bij ons altijd van te voren een GRATIS drukproef.
  Zo weet u van te voren hoe het kaartje eruit komt te zien. Bovendien kunnen we dan ook nog aanpassingen aanbrengen als u dat mocht willen. Bij aanpassingen krijgt u steeds weer een nieuwe drukproef. Net zo lang tot u helemaal tevreden bent met het eindresultaat. Zo krijgt u het geboortekaartje precies zoals u het graag wilt hebben.
 • Speciale wensen? Geef ze door!
  Wij proberen goed met u mee te denken en zo veel mogelijk aan uw wensen gehoor te geven. Er is dus veel aan te passen naar uw wens.
 • U krijgt een persoonlijke service.
  Wij hebben er bewust voor gekozen niet te werken met een webwinkel, maar met een website. U plaatst bij ons een bestelling en daarna is er eerst nog persoonlijk contact per mail. Zo kunnen we optimaal rekening houden met úw wensen!
 • Geboortekaartjes worden GRATIS naar u verzonden.
  Bij geboortekaartjes betaalt u geen verzendkosten. De kaartjes worden gratis naar u verzonden.
 • Enveloppen kunnen eventueel ook eerder verzonden worden.
  Zo kunt u de enveloppen al vast op uw gemak voor de geboorte schrijven. Als de kaartjes dan binnen zijn, kunnen ze ook meteen op de post.
 • U heeft een uniek geboortekaartje.
  Onze geboortekaartjes kunnen alleen via onze website besteld worden. Zo weet u zeker dat u een geboortekaartje heeft dat niet heel veel voorkomt. U heeft dus een uniek geboortekaartje.

Bestellen?
Vul dan het onderstaande bestelformulier in!

Ontwerp van Kreafeest
Graphics by Mygrafico


terug naar geboortekaartjes 13 x 13 cm enkel