Drukfeest

hét adres voor een gepersonaliseerd cadeau

Geboortekaartjes 

Bij Drukfeest kunt u ook terecht voor uw geboortekaartje. De geboortekaartjes worden door Kreafeest (onderdeel van Drukfeest) ontworpen en aangepast aan uw wensen. Daarna wordt het ontwerp naar de drukker gestuurd, die vervolgens de kaartjes op professionele wijze voor u drukt. Natuurlijk ontvangt u, voordat het ontwerp richting drukker gaat, een digitale proefdruk, zodat u kunt controleren of alles naar wens is. De geboortekaartjes worden binnen drie werkdagen bij u thuis afgeleverd.


 • Al onze ontwerpen zijn aan te passen aan uw eigen wensen. 
  Een ander lettertype, de kleur net even anders, een andere indeling van de tekst op het kaartje, een afbeelding op het kaartje op een andere plaats? Het is allemaal mogelijk.
 • Bij ons koopt u een uniek en origineel kaartje.
  De kaartjes zijn door Kreafeest (onderdeel van Drukfeest) ontworpen. Ze zijn dan ook alleen via onze websites (www.drukfeest.nl en www.kreafeest.nl) te bestellen. Hierdoor heeft u altijd een origineel kaartje. Samen met het feit dat de kaartjes ook nog naar eigen wens aan te passen zijn, zorgt dit voor een uniek kaartje.
 • Bij ons is de prijs die u betaalt inclusief alles.
  U betaalt niets extra voor de digitale drukproef. U betaalt niets extra als u aanpassingen wilt hebben aan het ontwerp. U betaalt ook geen extra verzendkosten. De prijs die u hier ziet, is de totaalprijs. Zonder verborgen extra's dus.
 • U ontvangt altijd eerst een gratis digitale drukproef.
  Wij maken altijd eerst een gratis digitale drukproef. Weet u nog niet of u een jongetje of een meisje krijgt, dan maken wij een digitale drukproef van zowel het kaartje voor de jongen als het kaartje voor het meisje. Na de geboorte wordt de drukproef nogmaals aangepast, nu met alle gegevens die bekend zijn. Deze drukproef wordt aangepast totdat u compleet tevreden bent. Pas dan gaat het ontwerp naar onze drukker.
 • U kunt de kaartjes binnen 1-2 werkdagen in huis hebben.
  Onze standaard levertijd is een levertijd van 3-4 werkdagen nadat u alle gegevens (geboortedatum, naam e.d.) aan ons heeft doorgegeven. Mocht u de geboortekaartjes graag sneller in huis hebben, dan is dat mogelijk. Wij vragen een meerprijs van € 20,00 voor een spoedlevering van 1-2 werkdagen (ongeacht het aantal kaartjes).
 • Natuurlijk kunt u bij ons de enveloppen al eerder ontvangen.
  Wel zo fijn om de enveloppen al tijdens de zwangerschap te kunnen schrijven, zodat de kaartjes zo snel mogelijk op de post kunnen. Wij sturen, als u dat wilt, de enveloppen al van te voren gratis naar u op.U heeft de keuze uit de onderstaande maten. Klik op één van de maten om naar de desbetreffende kaartjes te gaan.


13 x 13 cm. enkel

13 x 13 cm. dubbel


U kunt kiezen uit drie verschillende afwerkingen van het wenskaartenkarton:

 • 350 grams wenskaartenkarton zonder afwerking
  Dit is een zware papiersoort met een matte uitstraling. Het papier is goed beschrijfbaar met zowel pen als potlood.
 • 350 grams wenskaartenkarton met dubbelzijdig hoogglans afwerking
  UV lak wordt aangebracht op het drukwerk en gedroogd met UV licht, hierdoor is het direct droog. Het geeft bescherming tegen krassen en vlekken en heeft een luxe uitstraling. UV lak geeft een hoogglans effect.
 • 350 grams wenskaartenkarton dubbelzijdig mat gefolieerd
  Mat gefolieerd drukwerk geeft bescherming tegen krassen en vlekken en heeft een hoogwaardige uitstraling. Door een matfolie op de kaart aan te brengen krijgt het drukwerk een luxe satijnachtige look en feel.Heeft u vragen?
Wilt u meer informatie?


    
Veelgestelde vragen

 • Kan ik speciale wensen doorgeven?
  Dat is zeker mogelijk. U kunt uw wensen aan ons doorgeven en wij nemen deze wensen mee in het uiteindelijke ontwerp.
 • Krijg ik van te voren een voorbeeld te zien?
  Wij maken van te voren een digitaal voorbeeld. Dit voorbeeld wordt naar u verstuurd per e-mail. Hierin kunnen dan nog dingen veranderd worden, als u dat wenst. U krijgt ook dan weer een digitaal voorbeeld, waarin de veranderingen zijn doorgevoerd. Pas na uw goedkeuring wordt het ontwerp naar de drukker gestuurd om de geboortekaartjes voor u te drukken. 
 • Wat is de levertijd?
  De levertijd bedraagt standaard 4 werkdagen. Het is ook mogelijk om de geboortekaartjes via een spoedlevering te bestellen. In dat geval is de levertijd 2 werkdagen. U betaalt hiervoor een toeslag van € 20,00, ongeacht het aantal kaartjes.
 • Kan ik de enveloppen al eerder ontvangen?
  Ja hoor, dat is mogelijk. Op die manier kunt u de enveloppen al vast op uw gemak schrijven en zo kunnen de kaartjes na de geboorte zo snel mogelijk door u verstuurd worden. 


home